Pensioenbundel

Wist u al dat u heel gemakkelijk honderden euro’s per jaar kunt besparen op uw pensioenkosten? Voor kleine werkgevers (tot 15 medewerkers) met een pensioenregeling op basis van beschikbare premie introduceren wij “De Pensioenbundel”.

Pensioenbundel

Onze Pensioenbundel werkt op dezelfde manier als een belbundel. U kunt gebruikmaken van de  volgende diensten: verlenging van uw pensioencontract, verwerking van wijzigingen en inzet van onze helpdesk.

  1. verlenging pensioencontract

Periodiek (vaak om de 5 jaar) moet het pensioencontract dat u voor uw medewerkers heeft afgesloten worden verlengd. Wij checken elk jaar of uw contract nog up-to-date is. Zo kennen we uw situatie volledig zodra uw contract verlengd moet worden en kost het ons minder tijd en dus geld om dit voor u te regelen.

  1. verwerking van wijzigingen

U betaalt maandelijks per medewerker beheerkosten aan uw pensioenadviseur voor het laten verwerken van wijzigingen (mutaties,) zoals de aanmelding van een nieuwe werknemer en salariswijzigingen. Doordat onze pensioenbundel op een lager uurtarief is gebaseerd, kunnen wij dit voordeliger doen dan uw huidige adviseur. En u kunt extra besparen door deze wijzigingen zelf door te voeren. De websites van pensioenverzekeraars zijn zo gebruiksvriendelijk dat dit voor iedereen goed te doen is.

  1. inzet pensioenhelpdesk

Onze Pensioenbundel bevat ook 4 uur advies per jaar. U kunt dus bij ons terecht voor al uw vragen over pensioen, zonder hiervoor gelijk een rekening te ontvangen.

04_boompjes